Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Creixença Un grup necessita només dues coses per ser una tribu: interessos compartits i una manera de comunicar-se https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Espai Creixença

Un grup necessita només dues coses per ser una tribu: interessos compartits i una manera de comunicar-se

L'Espai Familiar Creixença és un lloc de trobada per a petits i grans pensat per afavorir la relació social, l’intercanvi i la socialització de les famílies; contrarrestan l’aïllament familiar i social que puguin viure. El servei acull grups de famílies amb infants de 0 a 3 anys sense escolaritzar, acompanyats i conduïts per professionals expertes i amb formació específica... Perquè un grup necessita només dues coses per ser una tribu: interessos compartits i una manera de comunicar-se.

Creixença permet que mares i pares amb fills i filles de la mateixa edat -o semblant- puguin compartir vivències i experiències, expressar inquietuds o dubtes, manifestar il·lusions, expectatives o interrogants, parlar de pors o alegries, intercanviar informacions, contrastar opinions...

L'espai és un dispositiu de prevenció universal perquè ofereix acompanyament i suport a les famílies en la criança a partir del naixement -o fins i tot una mica abans-,  i s’adrecen a totes les famílies amb un infant menor de 3 anys, amb independència del seu nivell socioeconòmic o cultural. Creixença respon a una funció educativa, social, de salut, cultural i comunitària.
 

Inscripcions curs 2023-2024

Presentació de sol·licituds

Del 8 al 14 de setembre de 2023

Publicació de les relacions provisionals

15 de setembre de 2023

Sorteig (si s’escau)

19 de setembre de 2023

Publicació de les relacions definitives

20 de setembre de 2023

Matriculació

Del 21 al 26 de setembre de 2023

Reunions amb les famílies

27 i 28  de setembre, a les 10 h i a les 15:30 h

Inici de l’Espai Familiar de Petita Infància

Setmana del 2 d’octubre de 2023

La inscripció s'ha de formalitzar a l'Escola Bressol La Bruna (c/ Calderón de la Barca, 4).
  

Programes i horaris

El servei té un cost de 60 euros al mes. Tots els programes tenen reserva de places per infants amb necessitats especials i famílies derivades des de Serveis Socials. En aquest casos, les famílies gaudeixen de bonificacions per garantir l’accés a tothom.

Espai gestant

Famílies que es troben en l’etapa de gestació del seu fill/a o com a màxim fins que el nadó, una vegada nascut, té fins a 3 mesos.

Espai nadó

Famílies i infants recent nascuts, fins als 9 mesos d’edat (no caminants)

Joc i relació

Famílies i infants a partir de 10 mesos (caminants) fins a 3 anys