Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Premi de recerca Miquel Segura L’Ajuntament de Rubí estableix el Premi de recerca Miquel Segura per a aquells treballs d'investigació de l'alumnat de Batxillerat dels centres d'educació secundària de Rubí que siguin realitzats de forma individual o en col·laboració i que hagin dut a terme al centre on estan inscrits. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/batxillerat/premi-de-recerca-miquel-segura/@@images/image/preview

Premi de recerca Miquel Segura

L’Ajuntament de Rubí estableix el Premi de recerca Miquel Segura per a aquells treballs d'investigació de l'alumnat de Batxillerat dels centres d'educació secundària de Rubí que siguin realitzats de forma individual o en col·laboració i que hagin dut a terme al centre on estan inscrits.

La temàtica, el contingut i l'extensió dels treballs és lliure. Ha de ser, però, una recerca emmarcada en qualsevol de les matèries curriculars, o bé que estigui plantejada de manera interdisciplinar, segons el que estableix l'ordenació curricular de Batxillerat en qualsevol de les seves modalitats: Arts, Ciències de la Naturalesa i de la Salut, Humanitats i Ciències Socials i Tecnologia.

 

21a edició


Ja s'ha publicat la convocatòria d'aquesta edició. Pots consultar més informació a l'apartat tràmits de la Seu electrònica.

 

20a edició


El treball sobre la desigualtat de gènere en el món de l'esport Dona dona't força, presentat per l’alumna de l’Institut Torrent dels Alous Alba García, ha estat el guanyador de la 20a edició del Premi de recerca Miquel Segura. El guardó es va lliurar el 19 de juny de 2019, en el marc d’un acte celebrat al Museu Municipal Castell (MMUC). El document ha estat editat digitalment. 

El treball de recerca arriba a les conclusions que hi ha gent que pensa que hi ha igualtat de gènere en l'àmbit esportiu, i la realitat és que no hi ha, i aquest és un dels problemes que continuen tenint les dones.

Els tres treballs finalistes de la 20a edició del Premi de recerca Miquel Segura han estat: 

  • Evolució i creació del relat amb imatges, de Laura López Lobato, de l’INS La Serreta (1r finalista)
  • Els nens amb discapacitats dels camps de refugiats Saharuís, de Meritxell Ventura Vilalta, de l’INS Duc de Montblanc (2n finalista)
  • Spanish vs Korean Advertising, de Paula Fernández Romero, de l’INS La Serreta  (3r finalista)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0