Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei Local de Català - Voluntariat per la Llengua https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei Local de Català - Voluntariat per la Llengua

Tasques


Cada parella lingüística està formada per un voluntari/ària i un aprenent/a. Es troben per xerrar una vegada a la setmana. El compromís inicial és de fer una hora a la setmana durant deu setmanes. La persona voluntària no ha de tenir cap nivell de català concret, sinó que l'ha de parlar amb normalitat. No es tracta de fer classes, sinó que es tracta d'una estona de conversa en un ambient distès. Pel que fa als temes de conversa, nosaltres us hi ajudarem, tenim materials de suport.

Els aprenents lingüístics tenen un nivell bàsic de català, el saben parlar mínimament i volen guanyar seguretat, parlar sense vergonya, guanyar fluïdesa... Hi ha aprenents i aprenentes, la gran majoria, que fan vida a Rubí o a la resta de Catalunya, però també n’hi ha que viuen fora: a Logroño, Huelva, etc. fins i tot a Txèquia!

Les trobades de les parelles lingüístiques poden ser de forma presencial o virtual. La forma virtual, per videoconferència, ha servit perquè gent que resideix fora de Catalunya pogués practicar el català oral i també perquè les parelles poguessin continuar conversant en el context actual. Qualsevol aplicació és vàlida (Skype, Zoom, Teams, videotrucada de WhatsApp, Google Meet...). Parlem-ne!

 

Disponibilitat


Una hora a la setmana, flexible, durant deu setmanes.

 

Contacte


 Inscripcions: vxl.rubi@cpnl.cat 

 637 368 638

 cpnl.cat/terrassa/vxl 

 Voluntariat per la Llengua Rubí | Facebook

 CNL Terrassa i Rubí (@CNLTiR) | Twitter

 CNL de Terrassa i Rubí (@cnldeterrassairubi) | Instagram

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0