Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fundació Esclerosi Múltiple - Una poma per la vida https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Fundació Esclerosi Múltiple - Una poma per la vida

Descripció de l'activitat

La FEM té com a principal objectiu aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple i millorar la vida de les persones que tenen aquesta malaltia sense cura.

Una Poma per la Vida és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l'esclerosi múltiple a la gent que està comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la malaltia, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.

Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat als supermercats Bonpreu i Esclat

Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només cal que quan t'inscriguis, apuntis també la persona que t'acompanyarà i indiquis que voleu estar juntes.

 

Disponibilitat


Dissabte 22 d’octubre.

3 possibles torns: matí, migdia i tarda.

 

Perfil del voluntariat


Persones de més 16 anys, sensibilitzades i dinàmiques, que disposin d'unes hores per a donar a conèixer l'esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

 

Inscripcions i contacte


Inscripcions: https://www.fem.es/poma/

 jpueyo@fem.es

   664 53 93 18

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0