Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes de cooperació L’Ajuntament de Rubí contribueix, a través del seu pressupost de cooperació, a la reducció de les desigualtats i la cerca d’una major justícia social per a les poblacions i comunitats dels països empobrits. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Projectes de cooperació

L’Ajuntament de Rubí contribueix, a través del seu pressupost de cooperació, a la reducció de les desigualtats i la cerca d’una major justícia social per a les poblacions i comunitats dels països empobrits.

Els principals països receptors de l’Ajut Oficial al Desenvolupament (AOD) de Rubí entre 2012-2016 han estat Guatemala, l'Índia i Cuba, i els sectors d’intervenció on s’han destinat els recursos han estat majoritàriament la construcció d’infraestructures de sanejament i aigua, la compra de materials i medicaments, i els projectes de caràcter formatiu.

Conseqüència del Pla Director de Cooperació 2017-2020, s’han elaborat unes bases específiques reguladores de les subvencions als projectes de cooperació internacional al desenvolupament. El 2018 ha estat la primera convocatòria amb les noves bases de subvencions.

  Accedeix a les bases de subvencions.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
3