Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina de Drets Energètics Rubí posa a disposició de la ciutadania l'Oficina de Drets Energètics per assessorar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques en matèria de consum i estalvi d'energia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oficina de Drets Energètics

Rubí posa a disposició de la ciutadania l'Oficina de Drets Energètics per assessorar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques en matèria de consum i estalvi d'energia.

Objectius


L’Oficina de Drets Energètics és un espai físic obert a la ciutadania per tal que els rubinencs i les rubinenques puguin resoldre dubtes i trobin assessorament i acompanyament en tot allò relacionat amb el consum i estalvi d’energia als seus habitatges. L’objectiu de l’Oficina és garantir l’accés als subministraments energètics bàsics, així com l’aigua, de manera assequible, segura i sostenible.

Per acomplir amb aquest objectiu, els serveis Rubí Brilla i Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament uneixen esforços per donar resposta a les problemàtiques i inquietuds de la ciutadania; des de la voluntat d’apostar per sistemes de producció energètica fins a l’acompanyament de les persones amb dificultats per pagar els rebuts dels subministraments bàsics, passant pel canvi de model de mobilitat.

Els serveis i assessoraments que ofereix l’Oficina de Drets Energètics, tant social com especialitzat, inclouen:

  • Assessorament per a la reducció de les factures de gas i electricitat. Revisant-ne la tarifa, l’adequació de la potència contractada, l’eliminació de manteniments innecessaris, la possibilitat d’acollir-se al Bo Social elèctric, així com la informació referent als canvis normatius.
  • Tràmits per garantir l’accés als tres subministraments bàsics; aigua, gas i electricitat, evitant qualsevol risc de tall d’aquests.
  • Assessorament en autoconsum fotovoltaic, tant individual com col·lectiu. Així com l’orientació, a través d’informes personalitzats, de quina és la instal·lació idònia per a cada cas.
  • Informació de les ajudes disponibles entorn a la mobilitat elèctrica.

 

Ubicació i horari


L’Oficina està ubicada a la rambleta de Joan Miró, 7.

Per ser atès a l’Oficina de Drets Energètics és necessari concertar cita prèvia. Pots sol·licitar-la a:

 93 588 70 00 (ext. 1920) 
 ode@ajrubi.cat 

 

Tallers d'assessorament de factura d'electricitat i gas


També pots rebre assessorament aprofundit inscrivint-te a un dels tallers d'assessorament energètic, de 2 hores de durada, que fem periòdicament.

Es poden consultar més detalls del contingut dels tallers, els propers tallers programats, així comi fer la inscripció en línia a la pàgina tallers d'assessorament energètic.

 

Més informacions pràctiques

Més informacions pràctiques i recursos sobre factures energètiques i com estalviar diners i emissions a la pàgina preguntes freqüents sobre la factura elèctrica.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1