Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de poda L'Ajuntament t'ofereix un servei gratuït de recollida de branques de la poda d’arbres i arbustos al portal de casa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recollida de poda

L'Ajuntament t'ofereix un servei gratuït de recollida de branques de la poda d’arbres i arbustos al portal de casa.

Dins el contenidor d'orgànica del carrer només es poden dipositar les restes vegetals de mida petita (fulles, gespa, males herbes i branquillons) ja que les procents de la poda de grans horts i jardins (més voluminoses i llenyoses) col·lapsen els contenidors i impedeixen el seu ús normal per part de la resta del veïnat.

 

Què has de fer si tens poda per llençar?


Sol·licita la recollida de manera telèmatica al Telèfon Verd en línia o truca gratuïtament al Telèfon Verd 900 130 130 de dilluns a divendres de 8 a 20 h per acordar el dia i l'hora de la recollida: 

  • Dilluns: Sant Muç
  • Dimarts: Castellnou sectors A i B
  • Dimecres: Castellnou sector C
  • Dijous: Castellnou sector D
  • Divendres: Can Barceló i Can Solà
  • Dissabte: Els Avets, La Perla, Can Serrafossà i Ximelis
  • A la resta de barris el servei funciona els dilluns, els dimecres i els divendres.

L'hauràs de deixar lligada a la vorera del portal de casa, en un lloc on s’evitin molèsties a la ciutadania, o allà on t'indiquin. Recorda que la recollida només es durà a terme sempre que s'hagi acordat prèviament amb el Telèfon Verd.

També pots portar-la a la deixalleria municipal de Cova Solera, i obtenir reduccions en la taxa de residus per les teves aportacions.

Totes les restes vegetals recollides a la ciutat es porten, junt amb la matèria orgànica dels contenidors, a plantes de compostatge on es converteixen en compost, un adob orgànic lliure de químics, que es fa servir com a fertilitzant en agricultura i jardineria tancant així el cicle de la matèria orgànica.

 

Servei de recollida d'esporga

T'ha estat útil aquesta pàgina?

14
1