Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle integral de l'aigua El servei del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de Rubí té com a objectiu fer un ús eficient de l'aigua. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cicle integral de l'aigua

El servei del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de Rubí té com a objectiu fer un ús eficient de l'aigua.

Cicle de l'aigua

El servei del Cicle integral de l'aigua comprèn les fases de la gestió de l'abastament des de la captació i les fases de la gestió del sanejament fins a la seva restitució al medi natural.

Servei d'abastament

La xarxa d'abastament d'aigua potable serveix per transportar l'aigua des dels dipòsits de regulació fins als habitatges i indústries per al seu ús domèstic i industrial.

Servei de sanejament

La xarxa de sanejament serveix per conduir les aigües utilitzades pels habitatges i les indústries cap a les depuradores per, posteriorment, ser tractades.

Hidrants o boques d'incendis

L'hidrant és un aparell hidràulic connectat a una xarxa d’abastament, que s’utilitza per a subministrar aigua a pressió per a l’extinció d’un incendi. També és conegut com a boca d’incendis.

Sequera

La sequera és un període extens de temps en el qual un territori pateix una deficiència en el subministrament d'aigua, generalment causat per escassetat de pluges.