Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de mobles i altres voluminosos Utilitza el servei gratuït de recollida al portal de casa! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recollida de mobles i altres voluminosos

Utilitza el servei gratuït de recollida al portal de casa!

Quan es deixen mobles, electrodomèstics, matalassos... a l'entorn dels contenidors, s'entorpeix el pas dels veïns i veïnes, es dificulta la recollida per part dels camions i creix la sensació de brutícia i deixadesa del carrer.

 

Què has de fer si tens mobles o altres voluminosos per llençar?


  Sol·licita la recollida de manera telèmatica al Telèfon Verd en línia o truca gratuïtament al Telèfon Verd 900 130 130 de dilluns a divendres de 8 a 20 h per acordar el dia i l'hora de la recollida.

 El servei funciona les nits de dilluns, dimecres i divendres, sempre i quan s'hagi acordat prèviament la recollida.  Només caldrà que els deixis a la vorera de casa o allà on t'indiquin des del Telèfon Verd. 

També pots portar-los a la deixalleria municipal de Cova Solera, i obtenir reduccions de la Taxa de recollida i transport de residus per les teves aportacions.

 

I si encara estan en bon estat?


  • Si no superen els 50 x 50 cm i pesen menys de 25 kg, els pots portar a La Trocalleria, on els podràs intercanviar per altres del mateix valor que han deixat altres persones.
  • Si vols obtenir un benefici econòmic dels teus objectes, existeixen botigues de segona mà, aplicacions i plataformes web on vendre'ls i allargar-ne la seva vida útil.

 

Servei de recollida de mobles i trastos vells

T'ha estat útil aquesta pàgina?

37
7