Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals vacacionals Durant els dies laborables no lectius, l’Ajuntament ofereix el casal vacacional. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-vacacionals/@@images/image/preview

Casals vacacionals

Durant els dies laborables no lectius, l’Ajuntament ofereix el casal vacacional.

Aquests es porten a terme durant les vacances d'Hivern i primera quinzena de setembre (abans de l’inici del nou curs escolar). L’objectiu és facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys.

Casals vacacionals d'Hivern


Els casals vacacionals d'Hivern tindran lloc a l’Institut Escola Teresa Altet de dilluns a divendres entre el 23 desembre fins el 7 de gener de 2022, ambdós inclosos.

L’oferta de l’activitat és per a tots els dies del Casal Vacacional, respectant sempre la mateixa modalitat i sense tenir en compte combinacions horàries entre els dies.

Inscripció

La sol·licitud d’inscripció s'ha de descarregar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

El casal oferirà un total de 40 places distribuïdes en grups bombolla de 10 nens i nenes. Cada grup bombolla tindrà educadors/es exclusius i no es relacionarà amb cap altre grup. De la mateixa manera, els espais del centre educatiu també seran d’ús exclusiu per a cada grup. Tant les entrades com les sortides del Casal seran esglaonades i s’informarà a cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.

*els preus estan calculats en base als 8 dies de Casal i al preu públic vigent.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0