Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cros Escolar i Cursa de la Dona Cada any, cap al mes de març, l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) organitzen el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. Enguany, s'hi afegeix la 1ª Cursa de la Dona de Rubí per fer més visible l'esport femení a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cros Escolar i Cursa de la Dona

Cada any, cap al mes de març, l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) organitzen el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. Enguany, s'hi afegeix la 1ª Cursa de la Dona de Rubí per fer més visible l'esport femení a la ciutat.

WEB-AJUNTAMENT-RUBI¦ü-1900X570-PX---01.jpg

 

El 42è Cros Escolar de Rubí i la 1a Cursa de la Dona es va disputar el diumenge 20 de març de 2022 als circuits habilitats al bosc de Ca n'Oriol.

Dins el Cros Escolar, s'organitzen curses de diferents distàncies ─entre 500 i 4.500 metres─ en funció de l'edat de les persones participants. En total, la jornada consta de 13 curses, corresponents a les diferents categories d’edat, a banda de la Cursa de la Dona.

 

cros escolar.jfif

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
6