Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enganxa't al 360 Rubí es renova com a Ciutat Amiga de la Infància durant el període 2021-2025. Compartint objectiu i repte, el carnet Rubí 360 promou activitats educatives gratuïtes per a tots els rubinencs i les rubinenques en edat escolar i generar oportunitats de viure i aprendre a la ciutat, a temps complet, i més enllà de l’escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Enganxa't al 360

Rubí es renova com a Ciutat Amiga de la Infància durant el període 2021-2025. Compartint objectiu i repte, el carnet Rubí 360 promou activitats educatives gratuïtes per a tots els rubinencs i les rubinenques en edat escolar i generar oportunitats de viure i aprendre a la ciutat, a temps complet, i més enllà de l’escola.

El Carnet Rubí 360 promou activitats educatives gratuïtes per a tots els rubinencs i les rubinenques en edat escolar i generar oportunitats de viure i aprendre a la ciutat, a temps complet, i més enllà de l’escola.

El carnet Rubí 360 es tracta d’un carnet físic que fomenta la participació dels infants de 6 a 12 anys en activitats educatives i de lleure fora de l’horari lectiu.

carnet 360.jpg

 

El carnet inclou un rusc amb nou competències educatives:

 1. TECNOLOGIA I MÓN DIGITAL
 2. NOMBRES I LLETRES
 3. IGUALTAT
 4. TERRA I CIÈNCIA
 5. ARTS, CULTURA I DISSENY
 6. ESPORTS I BENESTAR
 7. LLEURE I JOCS
 8. COMUNITAT I PARTICIPACIÓ
 9. TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Quan un infant fa una activitat, rep mig adhesiu de la competència que correspongui. El carnet quedarà complet quan l’infant hagi fet dues activitats de cada competència.

 

Com aconseguir el carnet?


Els nens i nenes de primària que vulguin aconseguir el Carnet, poden demanar-lo gratuïtament en el moment de realitzar la primera activitat vàlida.

 

Ets una entitat i vols que les teves activitats s’incloguin en el carnet 360?


Les entitats socials i culturals, les associacions veïnals, els comerços i els serveis de la ciutat es poden adherir a l’Aliança Educativa 360 aportant oportunitats educatives concretades i acordades per a la programació.

 • L’Ajuntament ofereix suport en el disseny, la difusió de l’activitat i el reconeixement públic d’aquesta col·laboració com a entitat adherida.
 • Les activitats hauran de respondre a una de les nou competències pedagògiques esmentades del carnet i ser informades i/o planificades conjuntament amb el Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament per tal de donar resposta als reptes que planteja el projecte

 

Descobreix les activitats 360!