Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associacionisme educatiu L’associacionisme educatiu el conformen un conjunt d’organitzacions i moviments dirigits per gent jove que duen a terme la seva tasca des del voluntariat i amb una intenció educativa explícita. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Associacionisme educatiu

L’associacionisme educatiu el conformen un conjunt d’organitzacions i moviments dirigits per gent jove que duen a terme la seva tasca des del voluntariat i amb una intenció educativa explícita.

Agrupament Escolta Albada

L’Agrupament Escolta Albada és una entitat educativa formada per agrupaments dels col·legis Maristes de Catalunya.

Agrupament Escolta Guspira

L’Agrupament Escolta Guspira és una entitat de lleure que educa sobre la base d’uns valors predeterminats i amb uns objectius clars.

Centre d’Esplai l’Eixam

El Centre d’Esplai l’EIXAM es construeix a partir del voluntariat, sent així un grup de persones que s’uneix amb un projecte comú, utilitzant l’associacionisme com a mitjà.

Associació Riu Roig

L’Esplai Riu Roig és un lloc on els nens, nenes i adolescents es desenvolupen com a persones amb valors com el respecte, la humanitat i la diversitat.

Esplai MuBe

L’Esplai MuBe és una associació amb finalitat educativa no formal d’infants i joves, dinamitzada per monitores i monitors que hi treballen de manera voluntària.