Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Col·lecció local És el conjunt de documents de la Biblioteca que recullen els testimonis de la localitat, la seva memòria, els fets i esdeveniments més importants i que té per objectiu recollir tots els materials que poden ser útils per a l'estudi de Rubí tant del passat, com de l'actualitat i del futur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Col·lecció local

És el conjunt de documents de la Biblioteca que recullen els testimonis de la localitat, la seva memòria, els fets i esdeveniments més importants i que té per objectiu recollir tots els materials que poden ser útils per a l'estudi de Rubí tant del passat, com de l'actualitat i del futur.

La Biblioteca Mestre Martí Tauler recull:

 • Documents referents a Rubí, per tema o escrit per autor local.
 • Les edicions publicades per entitats locals, ja siguin públiques o privades.
 • Excepcionalment, alguns documents referents a la comarca del Vallès Occidental, ja que és la Biblioteca de Terrassa qui s’ocupa de recollir aquest material.

 

On és la Col·leció local a la Biblioteca?


Trobaràs els documents de la Col·lecció local a diverses sales de la Biblioteca:

 • Sala infantil. En aquesta sala hi ha tot aquell document de Col·lecció local adreçat als infants o que el considerem adient per a les seves necessitats informatives. Els llibres d’imaginació infantils (I*, I** i I***) estan col·locats amb la resta de llibres d’imaginació. En canvi els de coneixements s’ubiquen dins l’espai adequat i identificat específicament com Col·lecció local a la sala infantil.
  En tots dos casos porten la icona amb l’elefant verd. elefant verd.JPG
 • 2a planta. Aquítenim exposades la novel·la, la narrativa, la poesia i el teatre d’autors locals amb la voluntat de fer més visible l’obra literària rubinenca i per tant fer-ne una major difusió. 
  Aquestes obres porten la icona amb l’elefant blau. CL ELEFANT BLAU.JPG
 • 3a planta. Situada la col·lecció local en un lloc identificable dins de la sala, hi ha la resta de matèries (història, folklore, biografies, política, etc) i els darrers números de les revistes que es publiquen.
  També porten l’elefant blau. CL ELEFANT BLAU.JPG
 • Magatzem. Per motius de preservació i conservació del fons com memòria local tenim documents exclosos de préstec al magatzem i altre material no catalogat.
  Aquests documents porten la icona amb l’elefant blanc. elefant blanc.JPG

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0