Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Qui i com pot consultar la Col·leció local? Una gran part del fons està catalogat i la cerca és accessible a través del catàleg Aladí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Qui i com pot consultar la Col·leció local?

Una gran part del fons està catalogat i la cerca és accessible a través del catàleg Aladí.

També tenim digitalitzada al Trencadís (Fons Locals Digitalitzats de la Xarxa de Biblioteques Municipals) la Rubricata. Tots els documents són accessibles per a la consulta però només els disponibles poden deixar-se en préstec. La consulta és lliure i gratuïta i qualsevol persona física o jurídica pot accedir-hi.

Tanmateix, ja que la Biblioteca té com un dels objectius principals la preservació i conservació del fons local, per afavorir la preservació i conservació tenim documents exclosos de préstec al magatzem. Aquest fons només es pot consultar amb el carnet de la Biblioteca o bé, si no es disposa del carnet de l'equipament, amb el DNI, passaport o carnet de conduir.

També es pot donar el cas que l’estat de conservació de la documentació impedeixi la seva consulta. Es recomana que primer et posis en contacte amb nosaltres per poder agilitar la consulta.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0