Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guia "Benvingut/da a Rubí, la teva ciutat" Rubí és un municipi obert a tothom. Les pautes de convivència són fonamentals per conviure junts. Tots i totes tenim drets i deures per aconseguir una ciutat agradable i cuidada on tothom se senti orgullós de viure i on el patrimoni es pugui gaudir en condicions de seguretat, neteja i respecte envers els altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Guia "Benvingut/da a Rubí, la teva ciutat"

Rubí és un municipi obert a tothom. Les pautes de convivència són fonamentals per conviure junts. Tots i totes tenim drets i deures per aconseguir una ciutat agradable i cuidada on tothom se senti orgullós de viure i on el patrimoni es pugui gaudir en condicions de seguretat, neteja i respecte envers els altres.

Per això és important conèixer els drets i deures dels ciutadans i ciutadanes i disposar de tota la informació per saber quins són els primers passos per gaudir en plenitud la ciutat.

El Consistori ha elaborat una guia que recull, entre d'altres, les gestions i tràmits més freqüents, com s'ha de fer l'empadronament, informació i formació per a persones nouvingudes, assessorament jurídic d’estrangeria, qüestions relacionades amb la residència temporal, l'atenció sanitària, l'educació o els Serveis Socials. 

Per garantir que la informació és accessible a tothom, sigui quina sigui la seva llengua, el document s’ha fet en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès i rus.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
5