Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carrer de Sant Sebastià Obres de pacificació del carrer de Sant Sebastià, entre els carrers de Llobateras i de Torrijos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carrer de Sant Sebastià

Obres de pacificació del carrer de Sant Sebastià, entre els carrers de Llobateras i de Torrijos.

Convocatòria: Programa d'ajuts a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (convocatòria 2021)
Línia d'actuació: Millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants
Font de finançament: Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Fons Next Generation
Entitat: Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana
Pressupost total (sense IVA): 140.573,04 €
Pressupost total (amb IVA):
170.093,38 €
Import subvencionat (sense IVA):
126.515,74 €
Data d'inici de les obres:
3 de juliol de 2023
Data de finalització del projecte:
2,5 mesos a partir de la data d’inici de l’obra
Execució de les obres: CONSTRUCCIONES FERTRES SL

 

Les obres consistiran a reurbanitzar el tram del c. Sant Sebastià comprès entre el c. Llobateras i el c. Torrijos amb l’objectiu de pacificar el trànsit i millorar l’accessibilitat.

Per aconseguir-ho, es crearà una plataforma única de 6 metres d’amplada en aquest tram, donant continuïtat a la resta de vials de l’entorn que constitueixen l’illa de vianants. Així, s'aixecarà el paviment al mateix nivell que la vorera per prioritzar i facilitar la mobilitat de les persones i obligar els vehicles a reduir la velocitat.

El projecte té com a objectius principals possibilitar i compatibilitzar l’accés de vehicles i la circulació segura de vianants, prioritzant el pas de les persones que van a peu.

 Consulta el projecte executiu. 

 

Afectacions a la mobilitat


Aquestes obres condicionaran la mobilitat del veïnat, de l’Escola Regina Carmeli i dels comerços de la zona. 

 

FASE 1
Afectació a la intersecció entre el c. Sant Sebastià i el c. Torrijos

Els veïns i veïnes que disposin de garatge al c. Sant Sebastià entre el c. Llobateras i el c. Torrijos podran accedir-hi per l’itinerari habitual.

En canvi, per arribar tant als garatges del c. Doctor Turró com als jutjats, caldrà entrar pel c. Riera i el c. Maximí Fornés.

L’accés a l’aparcament soterrat d’ús públic ubicat a la pl. Salvador Allende es realitzarà pel c. Sant Joan i la mateixa pl. Salvador Allende. S’habilitarà el doble sentit de circulació en aquests trams per garantir l’accés a l’aparcament.

 

FASE 2
Tallat el tram del c. Sant Sebastià entre el c. Torrijos i el c. Llobateras

Els garatges del tram en obres es veuran afectats.

Es farà un canvi en el sentit de circulació del c. Torrijos (entre el c. Sant Sebastià i el c. Santa Llúcia) per permetre l’accés a l’aparcament, als jutjats i als garatges del c. Doctor Turró.

 

FASE 3
Afectació a la intersecció del c. Sant Sebastià i el c. Llobateras

Els garatges afectats del c. Sant Sebastià entre el c. Cervantes i el c. Llobateras accediran i sortiran pel c. Cervantes.

Els guals afectats situats al tram del c. Sant Sebastià entre el c. Llobateras i el c. Torrijos accediran i sortiran pel c. Torrijos.

I els que estan ubicats al c. Llobateras entre el c. Sant Sebastià i el c. Cal Príncep accediran pel c. Torrijos i c. Doctor Turró.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1