Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carrer de Sant Pere Obres de pacificació del carrer de Sant Pere, entre els carrers Nou i de Montserrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carrer de Sant Pere

Obres de pacificació del carrer de Sant Pere, entre els carrers Nou i de Montserrat.

Convocatòria: Programa d'ajuts a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (convocatòria 2021)
Línia d'actuació: Millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants
Font de finançament: Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Fons Next Generation
Entitat: Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana
Pressupost total (sense IVA): 102.220,23 €
Pressupost total (amb IVA): 123.686,48 €
Import subvencionat (sense IVA): 91.998,21€
Inici d’execució de les obres: 3 de juliol de 2023
Data de finalització del projecte: 2 mesos a partir de la data d'inici de l'obra)
Execució de les obres: MATERIALS SERVIMAT SL

 

Les obres consistiran a reurbanitzar el tram del c. Sant Pere comprès entre la cruïlla dels carrers Nou i Magallanes i el c. Montserrat, amb l’objectiu de pacificar el trànsit i millorar l’accessibilitat.

Per aconseguir-ho, es crearà una plataforma única de 6 metres d’amplada en aquest tram, donant continuïtat a la resta de vials de l’entorn que constitueixen l’illa de vianants. Així, s’aixecarà el paviment al mateix nivell que la vorera per prioritzar i facilitar la mobilitat de les persones ─especialment de la gent gran i/o amb mobilitat reduïda─ i obligar els vehicles a reduir la velocitat.

 

Afectacions a la mobilitat


Aquestes obres condicionaran la mobilitat del veïnat i dels comerços de la zona.

S’habilitarà el doble sentit de circulació al c. Montserrat, al tram entre el pg. Francesc Macià i el c. Sant Jaume, per permetre la sortida de vehicles pel c. Montserrat cap al pg. Francesc Macià.

Els vehicles autoritzats a circular pel c. Sant Miquel hauran de sortir pel pg. Francesc Macià. Per entrar al c. Creu i al c. Sant Magí, l’accés es farà pel c. Llobateras-pg. Francesc Macià.

Quan es treballi a la intersecció del c. Sant Pere amb el c. Montserrat, els vehicles del c. Sant Miquel, Sant Isidre i Sant Pere hauran de sortir pel c. Sant Isidre – c. Magí Raméntol. Els vehicles que vulguin accedir al c. Sant Jaume ho podran fer pel c. Riera i el c. Montserrat. Durant aquesta fase quedaran afectats els accessos a l’Escola Pau Casals per la pl. Manuel Miralles.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
7