Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accessos al pont del c. Sant Joan Millora de la seguretat viària a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb el c. Casetes de Can Fatjó i rehabilitació superficial del pont. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Accessos al pont del c. Sant Joan

Millora de la seguretat viària a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb el c. Casetes de Can Fatjó i rehabilitació superficial del pont.

Execució de les obres: COSPLAAN Obras y servicios LAANTIT, S.L.
Direcció de les obres: Paymacotas Engineering S.A.
Import d'execució: 633.451,66 euros IVA inclòs
Import subvencionat: 606.562,71 euros IVA inclòs

Inici: 15 de novembre de 2022
Termini d'execució: 4 mesos

 

Les actuacions a executar se centren en millorar la continuïtat de l’espai púbic i l'accessibilitat de l’entorn del pont del carrer de Sant Joan en els seus extrems, millorant les condicions de seguretat viària de la cruïlla de l’avinguda de Castellbisbal amb el carrer de Casetes de Can Fatjó i rehabilitant superficialment el pont.

 

Actuacions costat est:

  • Continuïtat de l’amplada del pont en la vorera sud amb disminució de la pendent longitudinal.
  • Millora de les condicions d’accessibilitat de les escales de connexió entre el carrer Sant Joan i el lateral de la C-1413a.
  • Millora de les condicions d’accessibilitat en el lateral de la C-1413a, en el seu punt d’entroncament amb les escales de connexió amb el c. Sant Joan.
  • Millora de les condicions d’accessibilitat i il·luminació de les voreres del carrer Sant Joan, entre el pont i el carrer de Santa Lucia.

 

Actuacions costat oest:

  • Millora de les condicions de mobilitat de la cruïlla, amb simplificació dels recorreguts i introducció de semaforització..
  • Continuïtat de l’amplada del pont en la vorera sud amb disminució de la pendent longitudinal.
  • Millora de les condicions de drenatge de la cruïlla.
  • Generació de rampa fins a la plataforma intermitja situada al costat sud del pont, amb generació d’itinerari accessible.
  • Millora de les infraestructures de serveis i soterrament parcial de les instal·lacions de baixa tensió.

 

Àmbit pont:

  • Reparació del pont per millorar l’estat de conservació amb resolució de les incidències detectades segons el grau d’urgència.

 

Afectacions durant les obres


Durant el decurs de les obres es preveuen afectacions en la mobilitat dels vehicles i dels vianants. Tot i així, al llarg de l’obra s’assegurarà el pas de vianants a través del pont i l’accés als habitatges.

Així, per executar les actuacions previstes en els extrems del pont, es tallarà un sentit de circulació (sentit urbanitzacions). Es recomana seguir l’itinerari per l’avinguda de Cova Solera.

Quan s’actuï a la cruïlla de l’avinguda de Castellbisbal amb el carrer de les Casetes de Can Fatjó també s’afectarà un carril de circulació d’aquesta connexió.

La rehabilitació del pont també comportarà l’afectació puntual del lateral de la C-1413 i el passeig de la Riera (banda oest), tot i que es garantirà el pas alternatiu.

El servei de transport urbà no patirà cap afectació: es mantindran horaris, parades i recorreguts.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0