Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esport de lleure i salut La pràctica regular i sistemàtica d'exercici físic ajuda a adquirir una bona salut i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i tenir una millor qualitat de vida. Amb aquest objectiu, Rubí disposa de diversos parcs de salut per a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure i ofereix sessions de gimnàstica de manteniment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Esport de lleure i salut

La pràctica regular i sistemàtica d'exercici físic ajuda a adquirir una bona salut i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i tenir una millor qualitat de vida. Amb aquest objectiu, Rubí disposa de diversos parcs de salut per a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure i ofereix sessions de gimnàstica de manteniment.

Parcs de salut

La ciutat disposa d’11 parcs de salut amb aparells diversos, dissenyats per realitzar una activitat física molt controlada, ja que estan pensats perquè les posicions i els angles de treball siguin els adients.

Itineraris per l'entorn natural de Rubí

La xarxa d’itineraris potencia els camins rurals per connectar els espais d’interès natural, cultural i esportiu del nostre municipi, amb l’objectiu que tothom els pugui gaudir.

Gimàstica de manteniment

Actualment, existeix un conveni amb el Club Esportiu Rubí Futbol Sala mitjançant el qual l’entitat s’encarrega de la coordinació d’aquesta activitat, aportant el monitoratge i realitzant les sessions i diferents activitats a les instal·lacions municipals que acullen aquesta proposta esportiva.

Caminades

Durant un seguit d’anys, l’Ajuntament ha organitzat diferents cicles de caminades per l’entorn natural de la ciutat.

Mes de la dona

Durant un seguit d’anys, l’Ajuntament ha organitzat activitats relacionades amb l’esport de lleure i la salut adreçades específicament a les dones, com ara xerrades, tallers o sortides, entre d’altres.