Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats als centres educatius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Activitats als centres educatius

Cada curs escolar, a través de la Guia d’activitats i serveis educatius, s'ofereixen un seguit d’activitats d’Educació en Drets Humans i per la Pau als centres educatius.

L’objectiu és facilitar recursos pedagògics per tal d’afavorir el desenvolupament de competències de l’alumnat per a la promoció i defensa dels drets humans i la cultura de pau en una dimensió global i local, mitjançant metodologies participatives i socioafectives.

L’oferta d’activitats va dirigida a tots els cicles, tant educació infantil com educació primària, secundària i secundaria post-obligatòria. Aquesta oferta inclou 35 activitats que contemplen diferents temàtiques: ciutadania i drets humans, interculturalitat, perspectiva de gènere, cultura de pau, refugiades i població migrant i sostenibilitat econòmica i social. Les propostes van a càrrec d'entitats educatives amb una llarga experiència i una part de les activitats s'ofereixen des del Servei de Mediació.

En els últims anys, s’ha augmentat l’oferta d’activitats que treballen per processos i fomenten l’aprenentatge significatiu de l’alumnat a través de més d'una sessió. També s’ha donat suport a projectes d’Aprenentatge Servei (APS).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0