Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a Jornada professional de prevenció de la conducta suïcida en persones adolescents i joves Materials relacionats amb la 1a Jornada professional de prevenció de la conducta suïcida en persones adolescents i joves que es va realitzar el dia 20 d'octubre de 2022. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

1a Jornada professional de prevenció de la conducta suïcida en persones adolescents i joves

Materials relacionats amb la 1a Jornada professional de prevenció de la conducta suïcida en persones adolescents i joves que es va realitzar el dia 20 d'octubre de 2022.

A la jornada es van oferir les següents ponències (podeu veure les presentacions fent clic a l'enllaç):

  • Parlem del suïcidi. Una visió general del problema. A càrrec de Francisco Villar, psicòleg clínic i coordinador del programa d'atenció a la conducta suïcida del menor del Hospital Sant Joan de Déu.
  • Les autolesions no suïcides. A càrrec de Silvia Grau González i Marina Torrens Lluch, psicòlogues especialistes en Psicologia Clínica del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSIJ) del Centre d'Orientació Sanitària Ferran Salsas.
  • La situació en dades. A càrrec de Sònia Chavero Bellido, cap de la Secció d'Informació i Anàlisi de la Diputació de Barcelona.
  • Presentació de la guia per a professionals. A càrrec de Carles Alastuey Segarra, vicepresident de l'Associació Després del Suïcidi - Associació de Supervivents.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0