Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat elèctrica compartida Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mobilitat elèctrica compartida

Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient.

Com puc fer servir el cotxe compartit?


Des de l’any 2018 l’Ajuntament de Rubí té un acord de col·laboració amb la Cooperativa Som Mobilitat per tal de disposar d’un vehicle elèctric compartit de lloguer a Rubí, amb base a la fotolinera del Rubí Forma ─punt de recàrrega de vehicle elèctric amb plaques solars─, on carrega energia procedent directament del sol o certificada d'origen renovable.

Tota la ciutadania pot fer servir el cotxe compartit de Som Mobilitat. Per fer-ho, cal fer-se soci de la Cooperativa, escollir la tarifa més adequada i descarregar-se l’app per començar-ne a fer ús (compatible amb Android i Apple).

A la web de Som Mobilitat trobaràs tota la informació necessària per començar a moure’t amb un vehicle elèctric compartit. I també podràs fer ús de tots els altres vehicles que tenen distribuïts per tot el territori.

A més, totes les persones que ho desitgin poden formar part del grup local de Som Mobilitat de Rubí, que té un grup de Telegram prop, al qual s’hi accedeix des de l’app.

 

Col·laboració amb Som Mobilitat


Acord de col·laboració per sumar i compartir sinergies en el foment de la mobilitat sostenible basada en el vehicle elèctric i compartit per tal de:

  • Difondre la mobilitat elèctrica compartida al mateix Ajuntament, entre els seus treballadors i treballadores, i entre la ciutadania de Rubí.
  • Impulsar un model de mobilitat sostenible que contribueixi a reduir la contaminació i el volum de vehicles a la nostra ciutat.
  • Afavorir que les persones col·laborin amb el Grup Local de Som Mobilitat de Rubí (@SomMobRubi) per impulsar alternatives de mobilitat elèctrica compartida que donin resposta a les necessitats concretes dels veïns i veïnes de Rubí.

som_mobilitat_logo.png

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1