Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat elèctrica compartida Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/mobilitat/mobilitat-electrica-compartida/@@images/image/preview

Mobilitat elèctrica compartida

Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient

Com puc fer servir el cotxe compartit?


Des de 2018 hi ha un vehicle elèctric compartit de lloguer de Som Mobilitat a Rubí, amb base a la fotolinera del Rubí Forma ─punt de recàrrega de vehicle elèctric amb plaques solars─, on carrega energia procedent directament del sol o certificada d'origen renovable.

Tothom pot fer servir el cotxe compartit de Som mobilitat amb base a la fotolinera del Rubí Forma. Per fer-ho, has de seguir aquests passos:

 1. Dóna't d'alta com a soci
  • Fent una aportació única obligatòria de 10 €
  • Adjuntant el DNI
 2. Registra't a la plataforma per compartir vehicle
  • Has de ser major de 22 anys
  • Has de disposar de permís de conduir
 3. Descarrega't l'aplicació de Som Mobilitat. Compatible amb els dos sistemes operatius majoritaris
 4. Comença a fer servir el servei

A més del cotxe ubicat a la fotolinera del Rubí Forma, a l'aplicació podràs trobar molts altres cotxes compartits per poder fer servir aquell que et vagi millor.

Per incentivar-ne l'ús, el Rubí Brilla i la cooperativa Som Mobilitat tenim un acord de col·laboració que et permetrà utilitzar el vehicle de manera gratuïta duant 5 hores! Per fer-ho, vine a veure'ns a les nostres oficines de l'edifici Rubí Forma i et regalarem un val amb un codi per poder gaudir d'aquest temps bonificat. 

 

val

 

Col·laboració amb Som Mobilitat


Acord de col·laboració per sumar i compartir sinergies en el foment de la mobilitat sostenible basada en el vehicle elèctric i compartit per tal de:

 • Difondre la mobilitat elèctrica compartida al mateix Ajuntament, entre els seus treballadors i treballadores, i entre la ciutadania de Rubí.
 • Impulsar un model de mobilitat sostenible que contribueixi a reduir la contaminació i el volum de vehicles a la nostra ciutat.
 • Afavorir que les persones col·laborin amb el Grup Local de Som Mobilitat de Rubí (@SomMobRubi) per impulsar alternatives de mobilitat elèctrica compartida que donin resposta a les necessitats concretes dels veïns i veïnes de Rubí.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0