Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina de Mobilitat Hi pots adquirir títols de transport locals, gestionar queixes i suggeriments i recuperar objectes perduts, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oficina de Mobilitat

Hi pots adquirir títols de transport locals, gestionar queixes i suggeriments i recuperar objectes perduts, entre d’altres

L’Oficina de Mobilitat és una de les millores del servei que es van introduir en el moment de renovar el contracte que regeix el servei d’autobús urbà de la ciutat.

Disposa d’un telèfon d’atenció al públic, un sistema d’emissió de títols locals amb impressora de targetes, un espai de recuperació d’objectes perduts, farmaciola i desfibril·lador. La ciutadania hi podrà rebre informació, adquirir títols de transport i recuperar objectes perduts a l’autobús urbà.

El servei d’informació a l’usuari facilita guies i fullets del transport urbà, quadres horaris i plànols de la xarxa i informa de desviaments i incidències, serveis especials i altres mitjans de transport. També hi pots obtenir informació a temps real del servei.

L’Oficina és punt de venda dels següents títols de transport: Targeta de 10 viatges, Targeta d’estudiant i T-mobilitat.

La targeta verda i blava, així com el carnet d’estudiant, es continuaran expedint de moment des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, fins que l’oficina incorpori la tecnologia per fer-ho.

 

Dades de contacte


 Plaça de la Constitució 2, local 2
 900 925 144
 De dilluns a divendres de 8.30 a 13 h i de 15 a 18.30 h. Del 26 de juny al 8 de setembre, de 7.30 a 15.30 h
T'ha estat útil aquesta pàgina?

9
1