Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transport públic El transport públic és un servei fonamental pel funcionament d’una ciutat. Rubí està ben connectada amb els municipis de l'entorn i amb Barcelona. https://www.rubi.cat/ca/temes/mobilitat/transport-public-1/transport-public-1/@@images/image/preview

Transport públic

El transport públic és un servei fonamental pel funcionament d’una ciutat. Rubí està ben connectada amb els municipis de l'entorn i amb Barcelona.

El transport públic urbà ja funciona en els horaris habituals abans de l'estat d'alarma. Segons ha establert el govern central, també es poden fer servir la totalitat dels seients. Es manté, no obstant això, la limitació de dues persones per metre quadrat en el cas dels passatgers que viatgen drets i cal mantenir la màxima distància sempre que sigui possible. 
Moventis Sarbus, l’operador que presta el servei interurbà de transport públic nocturn a la ciutat, ha reduït de forma temporal les freqüències de pas de les línies N61 i N64, entre d’altres. Aquesta reducció del servei respon a la davallada de persones usuàries registrada els darrers dies, fruit del confinament nocturn decretat per contenir la Covid-19.

 

Autobús urbà

A Rubí, el 80% de la població disposa d’una parada a menys de 250 metres de casa.

Autobús interurbà

Actualment, a la nostra ciutat hi ha quatre línies d'autobusos interurbans que enllacen Rubí amb poblacions de l'entorn metropolità.

Renfe

L’estació de la línia ferroviària de Rodalies de Catalunya està situada al sud del municipi.

Títols de transport integrat

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ofereix diferents títols de transport integrat per fomentar una mobilitat més sostenible.

Taxi

El servei de taxi de Rubí està format per 25 llicències, de les quals una és de taxi adaptat.