Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova mobilitat Des de finals de maig, l’Ajuntament impulsa el Pla estratègic de mobilitat de Rubí durant la desescalada de la Covid-19. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova mobilitat

Des de finals de maig, l’Ajuntament impulsa el Pla estratègic de mobilitat de Rubí durant la desescalada de la Covid-19.

Es tracta d’un recull d’actuacions que pretenen garantir la seguretat en els desplaçaments a peu i en transport públic de la ciutadania mentre sigui necessari mantenir la distància física de seguretat.

El Consistori afronta inicialment la mobilitat post Covid-19 des de tres fronts: el transport públic, l’ampliació de la zona de vorera de diversos carrers i la reconversió de diverses vies en carrers de convivència. Es tracta d’actuacions de caràcter permanent, alineades amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, a punt de ser aprovat de manera definitiva.

 

Plànol de la nova mobilitat

 

Foment del transport públic

L'Ajuntament i RubíBus estan adoptant totes les mesures al seu abast per garantir la seguretat dels viatgers a l'hora d'utilitzar el transport públic urbà.

Ampliació de zones dedicades a vorera

L’Ajuntament ha ampliat la zona destinada a vorera d’un tram dels carrers Magallanes i Sant Josep per tal que la ciutadania hi pugui passejar de manera segura.

Noves àrees de convivència

El Consistori ha convertir quatre quilòmetres de carrers en àrees de convivència amb prioritat per a vianants.