Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació de zones dedicades a vorera L’Ajuntament ha ampliat la zona destinada a vorera d’un tram dels carrers Magallanes i Sant Josep per tal que la ciutadania hi pugui passejar de manera segura. https://www.rubi.cat/ca/temes/mobilitat/nova-mobilitat/ampliacio-de-zones-dedicades-a-vorera/@@images/image/preview

Ampliació de zones dedicades a vorera

L’Ajuntament ha ampliat la zona destinada a vorera d’un tram dels carrers Magallanes i Sant Josep per tal que la ciutadania hi pugui passejar de manera segura.

Des de finals de maig, s'ha ampliat la zona dedicada a vorera al carrer de Magallanes, entre els carrers de la Plana de Can Bertran i del Torrent de l’Alba (160 metres); i al carrer de Sant Josep, entre els carrers Nou i de Sant Magí (aproximadament uns 25 metres).

Aquesta actuació permet guanyar amplada a la zona destinada a la circulació a peu en aquestes dues vies, amb l’objectiu de garantir que els rubinencs i rubinenques puguin passejar de manera segura, mantenint la distància física recomanada per prevenir contagis de Covid-19.

La iniciativa als carrers de Magallanes i de Sant Josep se suma a una altra acció implementada a l’avinguda de La Llana i el passeig de la Riera per guanyar espai per a la ciutadania en detriment del vehicle privat, amb l’objectiu de garantir que tots els rubinencs i rubinenques puguin passejar de manera segura en espais prou amples per mantenir la distància de com a mínim dos metres entre persones. El tancament temporal al trànsit és efectiu entre les 18 i les 23 h. 

En el cas dels carrers de Magallanes i de Sant Josep, però, la mesura no té limitació horària.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0