Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Got de plàstic dur reutilitzable i retornable Festes sense residus https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Got de plàstic dur reutilitzable i retornable

Festes sense residus

L’ús de gots de plàstic dur reutilitzables i retornables en actes o celebracions populars,  és obligatori quan se superen les 1.000 consumicions de beguda freda o calenta, segons la Instrucció sobre l’ambientalització de festes populars a Rubí i pots llogar-los sempre que vulguis per la teva celebració. 

Qui els pot llogar?
Qualsevol persona o entitat que organitzi una celebració privada o popular.  

Per quin tipus de festa?
Festes petites, mitjanes i grans. Sent obligatori l’ús d’aquest tipus de gots en les celebracions populars amb més de 1.000 consumicions.

Quan els he de demanar?
15 dies abans de la data de la celebració

Com sol·licitar-los?
Clica el botó i emplena el formulari de comanda d’Ecovaixella

Vull llogar Ecovaixella

 

Got dur

 

Elements disponibles i preus


Si la vaixella és per una entitat inscrita al REC de l'Ajuntament de Rubí, o per una activitat que es desenvolupa al municipi, tens una bonificació del 50 % sobre el preu del lloguer.

 Preu públic per la venda i lloguer d'Ecovaixella
 Detalls del pagament per a entitats 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  
Got de 330 ml
Lloguer - 0,5 €/ud.
Reposició - 0,5 €/ud.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

 

Procediment de sol·licitud


  • 15 dies abans de la data de la celebració, has d'emplenar el formulari de comanda d’Ecovaixella
  • En breu, contactem amb tu per confirmar que la vaixella està disponible. En cas que així sigui, acordem la data d’entrega i t’informem del preu del lloguer. Si és per una entitat inscrita al REC de l'Ajuntament de Rubí, o per una activitat que es desenvoluparà al municipi, tens una bonificació del 50 % del preu del lloguer. 
  • Reculls la comanda al Taller Jeroni de Moragas.
  • Cal tornar els gots dins els 3 dies hàbils posteriors a la data de la celebració al mateix taller. En cas contrari cada dia de demora tindrà una penalització igual al cost total del lloguer. No cal rentar-los.
  • Posteriorment reps una notificació de pagament de l'ORGT amb el cost del servei del lloguer, al que s’afegeix el de reposició en cas que manquin gots o algun es torni trencat o malmès.

Necessites altres elements de vaixella? Consulta aquí quins elements pots adquirir en funció de les característiques de la teva celebració.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0