Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades intergeneracionals Coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional, que té lloc el 29 d’abril, l’Ajuntament de Rubí organitza sessions conjuntes del Consell dels Infants i Adolescents i el Consell Consultiu de la Gent Gran. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornades intergeneracionals

Coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional, que té lloc el 29 d’abril, l’Ajuntament de Rubí organitza sessions conjuntes del Consell dels Infants i Adolescents i el Consell Consultiu de la Gent Gran.

Aquestes trobades tenen com a objectiu generar un espai de diàleg i d’intercanvi entre els dos col·lectius d’edat que contribueixi a eliminar prejudicis i fomentar l’enriquiment mutu.

En aquestes sessions, els membres dels dos consells es coneixen entre ells i treballen sobre temàtiques d'interès comú. 

 

Resum de les trobades de 2018


En aquestes sessions, els dos consells van treballar conjuntament en la preparació de la 20a Fira del Joc i de l’Esport al Carrer i la 3a Setmana de la Gent Gran. Fruit d’aquesta feina, els dos òrgans van decidir col·laborar en l’organització d’una gimcana i un photocall a la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer, i incloure un taller sobre ús de mòbils i tauletes impartit pels infants dins la Setmana de la Gent Gran.

 

Resum de les trobades de 2017


Durant aquestes sessions, els dos consells van intercanviar informació sobre el seu funcionament. A més, a partir d’un joc de rols, infants i gent gran van debatre sobre què poden aportar els uns als altres, en quins temes poden treballar plegats i com poden millorar la seva convivència, entre d’altres. 

 

Mannequin challenge de 2017


Com a cloenda de les trobades intergeneracionals de 2017, els membres dels dos consells van participar en un divertit mannequin challenge.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0