Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes singulars El Consell dels Infants i Adolescents de Rubí té una participació molt activa a la vida social del municipi i sovint col·labora amb altres òrgans participatius, com el Consell Consultiu de la Gent Gran. A més, els consellers i conselleres exerceixen de portaveus de la infància rubinenca a fora de la ciutat, participant en tots aquells actes que poden aportar-los coneixements i experiències de qualitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projectes singulars

El Consell dels Infants i Adolescents de Rubí té una participació molt activa a la vida social del municipi i sovint col·labora amb altres òrgans participatius, com el Consell Consultiu de la Gent Gran. A més, els consellers i conselleres exerceixen de portaveus de la infància rubinenca a fora de la ciutat, participant en tots aquells actes que poden aportar-los coneixements i experiències de qualitat.

Jornades intergeneracionals

Coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional, que té lloc el 29 d’abril, l’Ajuntament de Rubí organitza sessions conjuntes del Consell dels Infants i Adolescents i el Consell Consultiu de la Gent Gran.