Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre Especial de Treball El Centre Especial de Treball (CET) de Font del Ferro S.L. és una empresa que assegura un treball remunerat a persones amb discapacitat intel·lectual i garanteix la seva integració laboral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Centre Especial de Treball

El Centre Especial de Treball (CET) de Font del Ferro S.L. és una empresa que assegura un treball remunerat a persones amb discapacitat intel·lectual i garanteix la seva integració laboral.

El seu objectiu és productiu, com el de qualsevol altra empresa, però la seva funció és social, ja que al seu torn ofereix els suports que necessita la persona per a la seva plena integració en la societat.

Les Unitats de Suport a l'Activitat Professional (USAP) són equips multiprofessionals emmarcats dins dels serveis d'ajut personal i social dels Centres Especials de Treball, que mitjançant el desenvolupament de les funcions que tenen assignades, permeten ajudar a superar les barreres, obstacles o dificultats que els treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual tenen en el procés d'incorporació a un lloc de treball, així com la permanència i progressió en el mateix.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1