Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre Especial de Treball El Centre Especial de Treball (CET) de Font del Ferro S.L. és una empresa que ofereix un treball remunerat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) amb la finalitat de garantir la seva integració laboral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Centre Especial de Treball

El Centre Especial de Treball (CET) de Font del Ferro S.L. és una empresa que ofereix un treball remunerat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) amb la finalitat de garantir la seva integració laboral.

El seu objectiu és productiu, com el de qualsevol altra empresa, però la seva funció és social, ja que l’Equip Multidisciplinari de Suport ofereix i proporciona l’acompanyament i els suports necessaris a la persona treballadora per la seva integració en la societat i en l’empresa ordinària.

L’Equip Multidisciplinari de Suport (EMS) està format per membres de diferents disciplines (social i tècnic en l’ofici a desenvolupar) que mitjançant el desenvolupament de les funcions que tenen assignades, estableixen els suports necessaris per superar els obstacles i/o dificultats que les persones treballadores amb discapacitat intel·lectual tenen en el procés d'incorporació a un lloc de treball, així com la permanència i progressió en el mateix.

El suport va més enllà de la part laboral, ja que s’acompanya a la persona en les diferents àrees i dimensions de la seva vida (benestar emocional, relacions interpersonals, benestar material, desenvolupament personal, benestar físic, autodeterminació, inclusió social i drets) amb la finalitat de que les persones siguin ciutadanes de ple dret.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
1