Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei Ocupacional d'Inserció El Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) és una alternativa a la integració laboral d'aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que, tot i que tenen aptituds laborals i productives, encara no es poden incorporar al món laboral, per manca d’ofertes laborals o perquè encara s’han de formar en tècniques i/o hàbits laborals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei Ocupacional d'Inserció

El Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) és una alternativa a la integració laboral d'aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que, tot i que tenen aptituds laborals i productives, encara no es poden incorporar al món laboral, per manca d’ofertes laborals o perquè encara s’han de formar en tècniques i/o hàbits laborals.

Aquest servei es converteix en un pas intermig entre el  Servei de Teràpia Ocupacional  i el món laboral.

Les persones usuàries del SOI no tenen contracte laboral ni perceben salari. En el seu cas, l'activitat que desenvolupen pretén mantenir i estimular les seves capacitats laborals mentre esperen l'oportunitat d'incorporar-se a una activitat remunerada.

A través del seu Pla Personal, s’estableixen els objectius, interessos i necessitats de la persona per caminar cap a la integració laboral  i ser ciutadanes de ple dret, incidint en les diferents àrees i dimensions de la persona (benestar emocional, relacions interpersonals, benestar material, desenvolupament personal, benestar físic, autodeterminació, inclusió social i drets).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0