Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa SIOAS L’Ajuntament de Rubí impulsa el programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa SIOAS

L’Ajuntament de Rubí impulsa el programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS).

El programa SIOAS està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i és objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu. Facilita atenció individualitzada i orientació a persones amb discapacitat física, intel·lectual i/o sensorial, o amb algun transtorn mental, amb l’objectiu que trobin feina al mercat de treball ordinari. A Rubí, es concreta a través d’un conveni amb la Fundació Grupo Hada, que gestiona projectes d’inserció laboral i formació ocupacional per a persones amb discapacitat a diferents municipis del Vallès Occidental.

El SIOAS es planteja com un servei tutoritzat especialitzat que té en compte les circumstàncies personals i professionals de la persona usuària per determinar les seves capacitats i interessos i gestionar la seva trajectòria de formació, de recerca de feina o de posada en pràctica d'altres iniciatives professionals. A Rubí, el programa ofereix orientació i inserció laboral tant a nivell individual com en grup; prospecció laboral; formació tecnicoprofessional en les especialitats d'auxiliar tècnic en servei d'emmagatzematge i packaging, i d'auxiliar d'operari de logístic i producció; pràctiques en empresa; i formació en alfabetització digital.

El programa s'adreça a persones que tenen entre un 33% i un 65% de grau de discapacitat.
    

Per beneficiar-se d'aquesta iniciativa, cal fer la demanda a través de l'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional (tel. 637 83 10 56 i oadf@ajrubi.cat), el servei de Primera Acollida de Rubí Forma (tel. 93 581 39 00) o el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de Rubí. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1