Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llar Ca n'Alzamora La Llar residència Ca n'Alzamora és un recurs municipal adreçat a persones rubinenques majors d’edat amb discapacitat intel·lectual que necessiten una llar però que no poden viure en una de pròpia per la seva discapacitat o per no disposar de les condicions sociofamiliars i assistencials adequades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Llar Ca n'Alzamora

La Llar residència Ca n'Alzamora és un recurs municipal adreçat a persones rubinenques majors d’edat amb discapacitat intel·lectual que necessiten una llar però que no poden viure en una de pròpia per la seva discapacitat o per no disposar de les condicions sociofamiliars i assistencials adequades.

L’equipament, pensat per facilitar la màxima autonomia personal a aquests veïns i veïnes, es va inaugurar el 2008 al carrer Doctor Ferran i, durant tot aquest temps, ha estat gestionat pel Consorci Sanitari de Terrassa. 

A banda de ser un recurs residencial, la Llar residència és també un espai de socialització on es promouen les activitats socials, lúdiques i culturals.

L'equipament va obrir l’any 2008. Disposa d'una dotzena places concertades per l’Ajuntament de Rubí i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, dirigides a persones amb un diagnòstic de retard intel·lectual i amb un certificat de discapacitat mínim d’un 33%, i que generalment han d’estar vinculades a centres ocupacionals o centres especials de treball.

Un equip multidisciplinari és qui s’encarrega de garantir a les persones usuàries un treball per potenciar la seva autonomia personal i el seu desenvolupament social, en funció del tipus de suport i les característiques individuals de cada resident. Aquest equip està format per educadors/es amb perfils d’integradors socials, i auxiliars d’infermeria, a banda d'una directora, una psicòloga i una coordinadora.

   

Llar Ca n'Alzamora_02

   

Contacte


 Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional
 637 831 056
oadf@ajrubi.cat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0