Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transport adaptat L’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de transport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Transport adaptat

L’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de transport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal.

La funció del Servei de transport adaptat és el trasllat als centres ocupacionals especialitzats de les persones amb discapacitat intel·lectual fora del terme municipal de Rubí i el trasllat de la gent gran amb dependència reconeguda als centres de dia assignats del municipi de Rubí.

L’objectiu del servei es possibilitar a les persones amb discapacitat intel·lectual i la gent gran amb dependència reconeguda l’accés als serveis socials d’atenció especialitzada per tal de garantir l’autonomia personal, la millora en les relacions socials i facilitar amb accions socioeducatives i rehabilitadores el dia a dia de totes les persones usuàries i el seu entorn.

 Hi ha tres tipus de ruta que ofereix el servei:

  • RUTA 1: Persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen de la ruta RUBÍ - SANT CUGAT - VALLDOREIX - RIPOLLET
  • RUTA 2: Persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen de la ruta RUBÍ - TERRASSA - SABADELL

Per ambdues rutes, s’organitza durant el matí un trajecte de recollida i trasllat de les persones de Rubí als centres especialitzats corresponents ubicats a diferents municipis. A la tarda es repeteixen els mateixos trajectes a l’inrevés.

  • RUTA 3: Persones grans amb grau de dependència que es traslladen a centres de dia de RUBÍ

S’organitza durant el matí un trajecte de recollida i trasllat de les persones de Rubí als centres especialitzats ubicats al mateix municipi. A la tarda es repeteixen els mateixos trajectes a l’inrevés. 

 

Qui pot utilitzar el servei?


Són possibles usuàries del servei les persones amb discapacitat intel·lectual i dificultats de mobilitat empadronades a Rubí i que assisteixen a recursos ocupacionals d’altres municipis. Les dificultats de mobilitat fan referència exclusivament a dos supòsits:

  • Dificultats de mobilitat per raó d’una incapacitat física
  • Dificultats de mobilitat per raó de problemes per orientar-se de forma autònoma i amb necessitat d’acompanyament en els desplaçaments

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1