Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Dona amb discapacitat Iniciativa impulsada des del Programa d'Atenció a la Discapacitat de l’Ajuntament de Rubí i les referents de benestar comunitari del CAP Anton Borja i CAP Mútua de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa Dona amb discapacitat

Iniciativa impulsada des del Programa d'Atenció a la Discapacitat de l’Ajuntament de Rubí i les referents de benestar comunitari del CAP Anton Borja i CAP Mútua de Rubí.

Tenint en compte els espais de participació social existents en els diferents àmbits de vida de les persones, la dona amb discapacitat s’hi pot sentir exclosa i aïllada, vulnerant així els seus drets. Per això es posa de manifest la necessitat d’impulsar programes d’assessorament, acompanyament i cura en aquest col·lectiu, per tal de donar resposta  a les pròpies necessitats i interessos i, a la vegada, detectar possibles situacions de risc i vulnerabilitat.

Impulsat des del Programa d'Atenció a la Discapacitat de l’Ajuntament de Rubí i les referents de benestar comunitari del CAP Anton Borja i el CAP Mútua de Rubí, el 2022, es crea el programa Dona amb discapacitat, que té com a objectiu poder oferir un espai de referència, relació i l’empoderament de les dones amb discapacitat.

El grup es troba de forma setmanal durant dues hores.

  

    

Per a més informació, et pots adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0