Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos municipals Dins les polítiques municipals d'atenció a la discapacitat, l'Ajuntament preveu tot un seguit de serveis i dispositius adreçats a les persones amb discapacitat. Entre els seus objectius hi ha des de fomentar l'autonomia d'aquest col·lectiu fins a facilitar la seva integració en el mercat laboral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recursos municipals

Dins les polítiques municipals d'atenció a la discapacitat, l'Ajuntament preveu tot un seguit de serveis i dispositius adreçats a les persones amb discapacitat. Entre els seus objectius hi ha des de fomentar l'autonomia d'aquest col·lectiu fins a facilitar la seva integració en el mercat laboral.

Font del Ferro

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat psíquica del municipi de Rubí.

Llar Ca n'Alzamora

La Llar residència Ca n'Alzamora és un recurs municipal adreçat a persones rubinenques majors d’edat amb discapacitat intel·lectual que necessiten una llar però que no poden viure en una de pròpia per la seva discapacitat o per no disposar de les condicions sociofamiliars i assistencials adequades.

Oficina Tècnica Laboral (OTL)

L'Oficina Tècnica Laboral (OTL) de Rubí treballa des de 2006 per fomentar l'accés i la permanència de les persones amb trastorns de salut mental al mercat de treball.

Programa SIOAS

L’Ajuntament de Rubí impulsa el programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS).

Transport adaptat

L’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de transport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal.

Servei d'Atenció Domiciliària (SAD)

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí ofereixen un Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) a les persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d’integració social, o que presenten també una manca d’autonomia personal.

Programa Dona amb discapacitat

Iniciativa impulsada des del Programa d'Atenció a la Discapacitat de l’Ajuntament de Rubí i les referents de benestar comunitari del CAP Anton Borja i CAP Mútua de Rubí.