Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessions de salut emocional de l'Aula de Salut Recupera totes les sessions que s'han dedicat al benestar emocional i a la salut emocional a l'Aula de Salut. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sessions de salut emocional de l'Aula de Salut

Recupera totes les sessions que s'han dedicat al benestar emocional i a la salut emocional a l'Aula de Salut.
Parlem de benestar emocional a l'Aula de Salut

Aula de Salut

En aquest espai estan recollides les sessions dedicades al benestar emocional i la salut mental que s'han realitzat a l'Aula de Salut.

Trobaràs xerrades a càrrec de professionals sanitaris que comparteixen la seva experiència clínica i expertesa per tal d'ajudar les persones a adquirir coneixements que puguin millorar la seva salut i  benestar emocional.

             

Sessions


Cuidem la nostra salut emocional: l'estrès i l'ansietat

La infermera María Pino, especialista en salut mental, explica com identificar i entendre algunes emocions negatives i com gestionar-les.


    
Relacions i salut mental: cuidem-nos

La psicòloga clínica Montse Perdiguero, del Centre de Rehabilitació Comunitària del Consorci Sanitari de Terrassa, parla sobre la importància de les relacions afectives i socials per a les persones i com gestionar-les.

   

   
Nutrició, benestar emocional i activitat física: tres fonts de salut

Les infermeres Maria Pino del Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig, Meritxell Garcia del CAP Sant Genís i Ismael Aguilera, Cap del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Rubí, parlan de com incorporar petits canvis a les nostres rutines diaries per millorar la nostra salut física i emocional.

  

     
Educació emocional en l'esport femení

El coach Joan Carles Folia Torres dona claus per saber com incorporar la perspectiva de gènere en l'esport femení.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1