Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trocalleria La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Trocalleria

La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus.

Aquest sistema d'intercanvis funciona a través de tiquets o trocs. Quan portes un objecte a La Trocalleria se li assigna un valor. Si algun dels productes aportats per altres persones t'interessa, pots fer el troc en aquell moment. Si no, t'emportes un tiquet pel valor de la teva aportació per poder fer el canvi un altre dia.

 

Aparador virtual


La Trocalleria és un servei molt dinàmic i els objectes disponibles van canviant a mida que es van realitzant intercanvis. Aquest aparador virtual serveix per consultar els articles que trobaràs el proper dissabte i ajudar-te a decidir si t'interessa apropar-te amb els teus objectes o trocs per intercanviar. 

Mira l'aparador de La Trocalleria

 

On es troba habitualment aquest espai? 


La Trocalleria és un punt d'intercanvi itinerant, que funciona els dissabtes de 10.30 a 14 h i va canviant d'ubicació per apropar-se el màxim a tu. 

 1r dissabte:  Plaça del Doctor Pearson
 2n dissabte:  Plaça del Mercat
 3r dissabte:  Rambla del Ferrocarril
 4t dissabte:  Plaça de Catalunya

El servei no funciona: els dissabtes festius, els que són el cinquè del mes i els de l'agost. Donat que els intercanvis es realitzen a l'aire lliure, en cas de condicions meteorològiques adverses, s'anul·larà el servei de La Trocalleria.

 

Quin tipus d'objectes hi puc portar?


La Trocalleria
Tots aquells objectes en bon estat que tinguis per casa, que ja no fas servir o no necessites, però creus que encara tenen una vida útil: un llibre, un quadre, una làmpada, joguines, una ràdio, un patinet, un mòbil, una impressora... Allò que per a tu és un residu, per a una altra persona pot esdevenir un tresor!

 

Tinc alguna limitació a l’hora d’aportar objectes?

Sí. Cada dia es poden aportar un màxim de 10 objectes. No han de superar els 50 x 50 cm i el seu pes ha de ser inferior a 25 Kg.

 

Només puc portar a La Trocalleria els objectes que ja no necessito?
  • Els pots portar com a donació a l'Àrea de reutilització de les deixalleries mòbils i a la deixalleria de Cova Solera, i entraran a formar part del circuit de reutilització de La Trocalleria, allargant la seva vida útil a través de l'intercanvi.
  • El Punt Verd del Mercat Municipal també disposa d'un Espai de reutilització; un petit calaix on pots deixar i agafar objectes en bon estat que es poden tornar a utilitzar abans que siguin residus.
  • Per obtenir un benefici econòmic dels teus objectes, recorda que existeixen botigues, webs i aplicacions que es dediquen a la compravenda de productes de 2a mà.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

15
2