Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punts d'intercanvi de llibres Hi poden haver molts motius pels quals et vulguis desprendre d'un llibre... però pensa que, de ben segur, hi ha algú a qui li pugui interessar! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Punts d'intercanvi de llibres

Hi poden haver molts motius pels quals et vulguis desprendre d'un llibre... però pensa que, de ben segur, hi ha algú a qui li pugui interessar!

 La Biblioteca Mestre Martí Tauler compta amb un espai a l'entrada de l'equipament habilitat per deixar els llibres que ja no vulguis fer servir, on també s'intercanvien revistes. Periòdicament s'ofereix material descatalogat de la pròpia biblioteca.

 La Trocalleria ofereix cada dissabte noves oportunitats d'allargar la vida als teus llibres o als d'altres persones!

 El Mercat Municipal té instal·lades, a l'entrada de la porta del peix, dues prestatgeries per intercanviar llibres i altres publicacions. 

 Llibres dels Alous  està situat al camí que segueix el Torrent dels Alous i molt ben integrat a l'entorn. La iniciativa, l'armari que conté els llibres i el seguiment dels exemplars disponibles a través d'Instagram són tasca de particulars i un bon exemple de com les comunitats es poden organitzar per prevenir residus.

 

No converteixis els llibres en residus i porta'ls als punts d'intercanvi que existeixen a la ciutat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1