Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Borsa d’Habitatge de Lloguer Proursa ofereix la Borsa d'Habitatge de Lloguer, un servei gratuït de mediació entre persones propietàries i llogateres. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/tens-un-pis-buit-vols-seguretat/borsa-d2019habitatge-de-lloguer-2/@@images/image/preview

Borsa d’Habitatge de Lloguer

Proursa ofereix la Borsa d'Habitatge de Lloguer, un servei gratuït de mediació entre persones propietàries i llogateres.

La Borsa d'Habitatge de Lloguer té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat a les persones propietàries i uns preus més assequibles per a les llogateres.

Alguns dels avantatges que s’ofereixen als propietaris d’habitatges buits que vulguin llogar-los a través de la borsa són:

  • Garantia de cobrament del lloguer
  • Gestió del contacte i tramitació de la documentació necessària
  • Assessoria jurídica
  • Mediació amb el llogater

Des del 2021, els propietaris d’habitatges adherits a la borsa de lloguer gaudeixen d’una bonificació del 60% en la quota de l’IBIAquest incentiu fiscal està destinat a incrementar els pisos de lloguer disponibles i així poder reduir la llista de demandants d'habitatge que actualment no poden accedir al mercat lliure.

   

Més informació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
2