Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bonificacions al pagament de l’IBI Les persones propietàries de pisos buits que els posin a lloguer tenen dret a una bonificació en l'impost de bens immobles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Bonificacions al pagament de l’IBI

Les persones propietàries de pisos buits que els posin a lloguer tenen dret a una bonificació en l'impost de bens immobles.

Tots aquells propietaris d’habitatges buits a la nostra ciutat que els ofereixin en lloguer a la Borsa d'Habitatge de Lloguer de l’Ajuntament de Rubí es podran beneficiar d’una bonificació en l’impost de bens immobles (IBI).

La Borsa d’Habitatge és un servei que s’ofereix a persones propietàries d’habitatges que volen posar-los a lloguer a un preu per sota de l’índex de referència de preus de lloguer que estableix la Generalitat de Catalunya per a la ciutat de Rubí. Aquest servei es gestiona a través de l’Oficina Local d’Habitatge (OLH), que fa la intermediació entre els propietaris i els llogaters a fi de que ambdues parts en surtin beneficiades.

Qualsevol persona que disposi d’un habitatge buit a Rubí podrà gaudir d’aquests beneficis si opta per llogar el seu habitatge a través de la Borsa d’Habitatge de Lloguer. Per a més informació, pots contactar amb el telèfon 93 588 66 93 o bé enviar un correu electrònic a proursa@proursa.cat.

   

Més informació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
4