Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d’Intercanvi Intergeneracional L’Ajuntament de Rubí cada any impulsa un treball intergeneracional entre el Consell de la Infància i l’Adolescència i el Consell Consultiu de la Gent Gran. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa d’Intercanvi Intergeneracional

L’Ajuntament de Rubí cada any impulsa un treball intergeneracional entre el Consell de la Infància i l’Adolescència i el Consell Consultiu de la Gent Gran.

Activitats amb el Consell de la Infància i l’Adolescència de Rubí

Coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional, que se celebra el 29 d’abril, l’Ajuntament de Rubí cada any impulsa un treball intergeneracional entre el Consell de la Infància i l’Adolescència i el Consell Consultiu de la Gent Gran.

Programa Memòria Viva

El programa Memòria Viva pretén recuperar esdeveniments històrics, així com maneres de viure i oficis, entre d’altres.

Memòria viva des de casa

Les persones grans que participen al programa d’intercanvi intergeneracional ‘Memòria Viva’ mantenen en marxa el projecte malgrat la Covid-19 a través de petits vídeos. D'aquesta manera, continuen fent arribar a infants i joves i, a la ciutadania en general, curiositats sobre el passat de Rubí i d’altres esdeveniments històrics.