Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gaudeix de la vida en gran! Dins el Pla Estratègic en l'àmbit de les persones grans, i tenint en compte les opinions del col·lectiu, s'ha elaborat una programació estable d'activitats adreçades a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Gaudeix de la vida en gran!

Dins el Pla Estratègic en l'àmbit de les persones grans, i tenint en compte les opinions del col·lectiu, s'ha elaborat una programació estable d'activitats adreçades a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys.

El programa Gaudeix de la vida en gran! reuneix una gran diversitat de propostes que inclouen visites culturals; activitat física i saludable; tallers d'expressió, creativitat i cultura digital; i propostes formatives. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen a diferents espais de la ciutat: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, El Celler, Centre Cívic de Ca n'Oriol, Centre Cívic del Pinar La Cruïlla, Espai Expositiu Aula Cultural, Museu Municipal Castell i Teatre Municipal La Sala.

El programa, de periodicitat semestral, es pot aconseguir en format paper en diversos equipaments de la ciutat i també es pot consultar en línia.

Les inscripcions a les diferents propostes es poden formalitzar a www.rubi.cat/inscripcionsgentgran

T'ha estat útil aquesta pàgina?

15
8