Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, ciutat amigable amb les persones grans Des del 2019, Rubí forma part de la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Grans, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de generar entorns i serveis que promoguin i facilitin un envelliment actiu i saludable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, ciutat amigable amb les persones grans

Des del 2019, Rubí forma part de la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Grans, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de generar entorns i serveis que promoguin i facilitin un envelliment actiu i saludable.

D'aquesta manera, la ciutat es compromet a compartir i fomentar els valors i principis centrals de l’enfocament favorable a l’edat de l’OMS, tot intercanviant informació i bones pràctiques amb la resta de municipis que en formen part.

Un dels requisits necessaris per obtenir el reconeixement de Ciutat Amigable amb les Persones Grans era disposar d’una diagnosi i un pla d’acció referents a aquest col·lectiu. A Rubí, aquest treball es recull al Pla estratègic en l’àmbit de les persones grans per al període 2019-2022, que va ser aprovat per tots els grups municipals.

 

Gent gran al lliurament de premis del Concurs de Poesia de l'Associació de la Gent Gran

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
5