Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals.

Què és?


A partir de la convocatòria del II Congrés de la Gent Gran i del nomenament dels delegats comarcals del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Vallès Occidental, segons el marc de la Llei 26/1985, de 27 de desembre, de Serveis Socials, es fa arribar a l’Ajuntament de Rubí, a través de la regidoria de Serveis Socials, la proposta de constituir el Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí.

El 3 de juny de 1996 es constitueix el Ple del Consell Consultiu de la Gent Gran i es comença a fer un veritable treball amb la participació de les diferents entitats.

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. Aquest òrgan està integrat per una quinzena de persones, entre representats d’entitats i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

 

Com treballa?


Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual i s'aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista. 

De manera anual es realitza el Plenari amb l'alcaldessa.

Vols saber-ne més?

 

Actes del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí


Pots consultar i descarregar-te totes les actes del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí aquí.

 

Consell de la Gent Gran 2024

T'ha estat útil aquesta pàgina?

13
5