Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció de l'esport femení L’esport ha de ser una eina d’empoderament femení i un espai on les dones tinguin la mateixa presència i oportunitats que els homes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Promoció de l'esport femení

L’esport ha de ser una eina d’empoderament femení i un espai on les dones tinguin la mateixa presència i oportunitats que els homes.

Les dones practiquen cadan vegada més esport i, per tal de donar més visibilitat a aquest col·lectiu, des de l’Ajuntament de Rubí s’ha creat la figura de la regidoria de Promoció de l’Esport Femení.

Cal continuar treballant per reduir les diferències existents pel que fa a la participació i la representació de les dones en l’esport. Perquè l’esport sigui un espai on dones i homes assoleixin la plena igualtat, s’ha de fomentar la participació de les dones en l’àmbit de l’activitat física i l’esport en igualtat de condicions que els homes, superant els obstacles que dificulten la realitat d’una pràctica amb equitat de gènere en aquest àmbit.

Des de l’Ajuntament es treballa perquè la perspectiva de gènere estigui inclosa en les polítiques de gestió de l’activitat física i l’esport per garantir la plena igualtat, per facilitar l’accés i la promoció de les dones en l’esport de competició, per promoure la investigació en matèria de dona i esport per donar suport a polítiques d’igualtat efectives en l’esport i per fomentar l’ús d’estratègies coeducatives en l’àmbit escolar i esportiu.

  

L'esport ens mou, som campiones!


La campanya L'esport ens mou, som campiones! vol donar visibilitat a l'esport femení en totes les seves vessants. Dones rubinenques de diferents edats i perfils, des d'esportistes d'elit fins a usuàries del programa per a la gent gran Esport per a Tothom, ens expliquen els nombrosos beneficis de dedicar temps a l'activitat física i com l'esport s'ha convertit en un element imprescindible del seu dia a dia. Totes, des dels seus diferents rols, són autèntiques campiones!
      

Neus Casas Nicolau
Usuària del programa Esport per a Tothom
   

Débora Doña Villegas
Monitora d'activitats dirigides del Club Natació Rubí
   

Elena Ruiz Barril
Waterpolista d'elit

Noa Wakely Debon
Alumna de 8 Temps

Susana Cintas López
GAER

Iris Pérez Gálvez
Unió Atlètica Rubí

T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
10