Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Font del Ferro Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat psíquica del municipi de Rubí. Té com a objecte social la gestió directa del servei públic de promoció, rehabilitació i integració social i laboral de les persones amb discapacitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Font del Ferro

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat psíquica del municipi de Rubí. Té com a objecte social la gestió directa del servei públic de promoció, rehabilitació i integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Història


El Centre Agrari Font del Ferro es va crear l’any 1986, impulsat per l’Ajuntament de Rubí i l’Associació Pro-Minusvàlids Psíquics de Rubí. En els seus orígens, la seva activitat es va centrar en l’horticultura. El 1989 es va variar l’orientació productiva, per adreçar-se cap al viverisme i la jardineria. Es va ampliar el centre i s'hi van crear nous espais de treball.

Els sistemes de producció s’han adaptat progressivament a les necessitats i a les capacitats individuals. La Font del Ferro ofereix atenció individualitzada, tenint en compte les necessitats i les demandes de cadascú.

Hi ha espais formatius per treballar habilitats personals i socials i es dona suport a les possibilitats individuals en el procés d’integració social i laboral. L’experiència i l’aprenentatge adquirits durant aquests anys han permès al centre constituir-se en un servei de qualitat i cercar noves vies d’expansió comercial, tant a nivell de venda al major com al detall.

A l'octubre de 2018, el Ple va aprovar el reconeixement de l’empresa com a mitjà propi personificat de l’Ajuntament de Rubí i la modificació dels seus estatuts de manera que recullin les activitats concretes que pot desenvolupar. Gràcies a aquest canvi, la societat pot vendre productes i prestar serveis al Consistori sense les limitacions contractuals que tenen els proveïdors privats amb l’Administració.

 

Activitat


Actualment, la Font del Ferro està integrada per un servei productiu i dos serveis de caràcter assistencial:

 

Adreça i horari


 C. Cáceres, s/n
 93 588 75 75
 informacio@fontdelferro.org    

Horari comercial: 

  • De dilluns a divendres: de 9 a 13.30 h
  • Dissabtes: de 9 a 14 h
  • Punt de venda del Mercat: dimecres, dijous, divendres de 8 a 13 h

   

Horari Serveis d’Atenció Diürna:

  • De dilluns a divendres de 8 a 17h

   

Convocatòria per cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L.
El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 29 de febrer de 2024.

  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
1