Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers NarrArt Els tallers d'art NarrArt són un espai pensat per a fomentar el gust per la lectura a través de l’escolta activa i de l’expressió artística. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallers NarrArt

Els tallers d'art NarrArt són un espai pensat per a fomentar el gust per la lectura a través de l’escolta activa i de l’expressió artística.

NarrArt.jpegEls infants participants, a partir d’una lectura i uns comentaris previs, plasmaran el que han escoltat, après, imaginat... de manera plàstica, expressant-se per ells mateixos i creant una nova lectura a través del seu propi art.

Vinculat a aquests tallers d'art i literatura, a la Sala Infantil hi ha un espai anomenat Tocats per Rubí per promocionar els artistes locals. La Biblioteca vol facilitar als infants la descoberta de la seva ciutat: Rubí, la seva gent, la seva cultura i el seu territori. A partir d’aquí es creen tot un seguit de referències bibliogràfiques, reculls d’escrits, imatges... que s’exposen durant un temps determinat en aquest espai, dins de la mateixa Sala Infantil.

Aquesta activitat es fa els dimarts a la Sala Tallers de l'Àrea Infantil i va dirigida a infants de 8 a 13 anys. Per a més informació consulta l'agenda d'activitats. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0