Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler manté algunes activitats en línia per poder-les gaudir des de casa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler manté algunes activitats en línia per poder-les gaudir des de casa.

Aquest dimecres 29 d'abril, a les 18 h, podreu assistir a una hora del conte en directe de Blai Senabre dedicada a Monstres i ogres. Per poder-la seguir, només heu d'entrar a l'Instagram del narrador.

D'altra banda, la Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix un programa de clubs de lectura virtuals que arrenca amb novel·la negra, literatura catalana i ciència ficció. La participació dels lectors es fa a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts provenen de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta), instal·lar Tellfy en el dispositiu, crear-ne un usuari i sol·licitar l’admissió al club.

Els clubs tindran una durada d’un mes, durant el qual es comentaran dues obres, una cada dues setmanes. Aquestes són les propostes i els enllaços per participar-hi:

 

Club de lectura virtual de novel·la negra


Anirà a càrrec de Sebastià Bennasar, que comentarà les obres Lo que nos queda de la muerte de Jordi Ledesma i La novel·la de Sant Jordi de Màrius Serra. Aquest club s’inicia el dilluns 4 de maig. La primera trobada virtual tindrà lloc el 18 de maig, a les 18.30 h i la segona, l’1 de juny, també a les 18.30 h.

Inscripcions:  tfy.to/bibliotequesxbm/negra 

 

Club de lectura virtual de literatura catalana


Anirà a càrrec de Mercè Carrillo, que comentarà les obres El camí dels esbarzers d’Alba Dalmau i Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà.  Aquest club s’iniciarà el 5 de maig i les trobades virtuals estan programades per al dia 19 de maig i 2 de juny, a les 18.30 h.

Inscripcions: tfy.to/bibliotequesxbm/literaturacatalana 

 

Club de lectura virtual de ciència ficció


Inés Macpherson dirigirà els clubs de lectura de ciència ficció, al voltant de les obres Cròniques marcianes de Ray Bradbury i La rueda celeste d’Ursula K. Le Guin.

L’inici del club serà el 6 de maig i les dues trobades virtuals s’han programat per al 20 de maig i el 3 de juny, a les 19 h.

Inscripcions: tfy.to/bibliotequesxbm/ciencia-ficcio

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0